Wc Toilet Keukenafvooer verstopt

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

 
 
 

VvE Vereniging van Eigenaars Wat kunnen wij u als Vereniging van Eigenaars bieden Bij VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE is het mogelijk met u een prijs te bepalen voor een meerjarig onderhoudsplan. Een gebouw blijft nooit onderhoudsvrij, en daarbij kunt u onverwachts voor hoge kosten komen te staan. VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE neemt deze zorg graag uit handen, en kan als u daar prijs op stelt een vrijblijvende offerte opstellen voor achterstallig onderhoud. Maar ook voor onderhoud in de toekomst.VvE Vereniging van Eigenaars

Wat kunnen wij u als Vereniging van Eigenaars bieden

Bij VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE is het mogelijk met u een prijs te bepalen voor een meerjarig onderhoudsplan.

Een gebouw blijft nooit onderhoudsvrij, en daarbij kunt u onverwachts voor hoge kosten komen te staan.

VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE neemt deze zorg graag uit handen, en kan als u daar prijs op stelt een vrijblijvende offerte opstellen voor achterstallig onderhoud. Maar ook voor onderhoud in de toekomst.

Daarmee wordt een plan opgesteld in overleg met uw vereniging.

Bij wet is geregeld dat de koper van een appartement automatisch lid wordt van de Vereniging van Eigenaars, oftewel kort gezegd VvE. De (juridische) zaken met betrekking tot de VvE zijn geregeld in de Splitsingsakte. Hierin staat vermeld welke onderdelen bijvoorbeeld precies gemeenschappelijk zijn en hoe de afspraken over de verdeling van de onderhoudskosten zijn.
Het bestuur van de VvE is vaak de uitvoerende instantie.

Meerjaren onderhoudsplan

Meerjaren onderhoudsplan Door een gedegen meerjaren onderhoudsplan op te stellen voorkomt men achterstallig onderhoud aan het gebouw. Het risico van waardevermindering van de appartementen wordt hiermee tevens verkleind. Door stelselmatig onderhoud te plegen, komt men niet voor incidentele grote uitgaven te staan. Het betalingsrisico van de woningeigenaar v.w.b. stijging van woonlasten wordt hiermee binnen de perken gehouden.Door een gedegen meerjaren onderhoudsplan op te stellen voorkomt men achterstallig onderhoud aan het gebouw. Het risico van waardevermindering van de appartementen wordt hiermee tevens verkleind. Door stelselmatig onderhoud te plegen, komt men niet voor incidentele grote uitgaven te staan. Het betalingsrisico van de woningeigenaar v.w.b. stijging van woonlasten wordt hiermee binnen de perken gehouden.