Wc Toilet Keukenafvooer verstopt

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

 
 
 

VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE Onderhoud Voor bedrijfspanden Voor Particulieren Door een gedegen meerjaren onderhoudsplan op te stellen voorkomt men achterstallig onderhoud aan het gebouw of wonnig . Het risico van waardevermindering van de appartementen wordt hiermee tevens verkleind. Door stelselmatig onderhoud te plegen, komt men niet voor incidentele grote uitgaven te staan. Het betalingsrisico van de woningeigenaar v.w.b. stijging van woonlasten wordt hiermee binnen de perken gehouden.VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE Onderhoud

Voor bedrijfspanden
Een gezond pand is een waardevol pand. Dat zult u met ons eens zijn. Toch durven we te stellen dat de meeste ondernemers te weinig oog hebben voor deze vitale kwestie. Het lijkt alsof de 'gezondheid' van bedrijfshuisvesting als een vanzelfsprekendheid wordt gezien. Hoe zit dat met u? Krijgt uw pand wel de aandacht die het verdient? Mocht u daaraan twijfelen, leg deze zorg dan in handen van specialisten zoals Total onderhoud. Zij hebben de deskundigheid die u zoekt en kunnen u veel geld en ergernis besparen.

Voor Particulieren
Door een gedegen meerjaren onderhoudsplan op te stellen voorkomt men achterstallig onderhoud aan het gebouw of wonnig . Het risico van waardevermindering van de appartementen wordt hiermee tevens verkleind. Door stelselmatig onderhoud te plegen, komt men niet voor incidentele grote uitgaven te staan. Het betalingsrisico van de woningeigenaar v.w.b. stijging van woonlasten wordt hiermee binnen de perken gehouden.