Wc Toilet Keukenafvooer verstopt

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

 
 
 

Gevelreiniging

Het reinigen van een gevel biedt een garantie voor een langere levensduur van uw onroerend goed. De waarde van uw pand wordt behouden of in veel gevallen zelfs vermeerderd.

Gevelreiniging Het reinigen van een gevel biedt een garantie voor een langere levensduur van uw onroerend goed. De waarde van uw pand wordt behouden of in veel gevallen zelfs vermeerderd. Van Zwieten Vastgoed Service is gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van gevels. Gevelreiniging, voeg- en herstelwerk, verwijderen van zoutuitslag en impregneren van gevels is ons dagelijks werk.Van Zwieten Vastgoed Service is gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van gevels. Gevelreiniging, voeg- en herstelwerk, verwijderen van zoutuitslag en impregneren van gevels is ons dagelijks werk.

Onze medewerkers zijn all-round opgeleid en zorgen ervoor, met behulp van de modernste apparatuur, dat uw gevel weer jaren onderhoudsvrij is.

Ook voor bouwkundige aanpassingen en schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die ons hoge kwaliteitsniveau hanteren.

Onze medewerkers zijn all-round opgeleid en zorgen ervoor, met behulp van de modernste apparatuur, dat uw gevel weer jaren onderhoudsvrij is. Ook voor bouwkundige aanpassingen en schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die ons hoge kwaliteitsniveau hanteren.Onze pluspunten:

  • scherpe prijsstelling
  • 10 jaar garantie
  • brede expertise
  • gratis advies
  • geen overlast voor omgeving
  • duidelijke afspraken.

 
 

Onze pluspunten: scherpe prijsstelling 10 jaar garantie brede expertise gratis advies geen overlast voor omgeving duidelijke afspraken.