Wc Toilet Keukenafvooer verstopt

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

 
 
 

Hogedrukreiniging

De gevel bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van een pand. Maar het is niet alleen het uiterlijk. Binnen is er het wooncomfort, maar als de gevel het begeeft blijft daar weinig van over.

Hogedrukreiniging De gevel bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van een pand. Maar het is niet alleen het uiterlijk. Binnen is er het wooncomfort, maar als de gevel het begeeft blijft daar weinig van over. Het reinigen van een gevel voert VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE uit met de modernste apparatuur op het gebied van vochtstralen. Indien uw gevel vervuild is, kan dit de duurzaamheid ervan ernstig aantasten. Door deze vervuiling kunnen er kleine scheurtjes ontstaan in het voegwerk. Hierdoor vinden algen en mossen een goede basis om zich te hechten om vervolgens het voegwerk aan te tasten. Het gevolg is dat de gevel meer vocht op zal nemen waardoor er schade kan ontstaan zoals doorslaan van vocht en vorstschade.

Het reinigen van een gevel voert VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE uit met de modernste apparatuur op het gebied van vochtstralen.

Daardoor kan de apparatuur zeer nauwkeurig worden afgesteld wat onder elke omstandigheid een optimaal resultaat geeft. Een ander groot voordeel is dat wij op deze manier stofvrij kunnen werken zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE is tevens gespecialiseerd in het verwijderen van coatings en oude verflagen op gevels. Er kan dan gekozen worden om een nieuwe verflaag of coating aan te brengen of om de gevel weer in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE is tevens gespecialiseerd in het verwijderen van coatings en oude verflagen op gevels. Er kan dan gekozen worden om een nieuwe verflaag of coating aan te brengen of om de gevel weer in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.

De producten die hiervoor worden gebruikt zijn geselecteerd om het milieu zo weinig mogelijk te belasten en zijn van een uitzonderlijke kwaliteit.

Om een grote renovatie van gevels voor te zijn, is het verstandig om deze na het reinigen te impregneren. Door ze te impregneren wordt de gevel afgesloten voor water terwijl deze toch zijn ventilerende werking behoudt.

Geef een pand weer de uitstraling van vroeger.


De producten die hiervoor worden gebruikt zijn geselecteerd om het milieu zo weinig mogelijk te belasten en zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. Om een grote renovatie van gevels voor te zijn, is het verstandig om deze na het reinigen te impregneren. Door ze te impregneren wordt de gevel afgesloten voor water terwijl deze toch zijn ventilerende werking behoudt. Geef een pand weer de uitstraling van vroeger.