Wc Toilet Keukenafvooer verstopt

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

 
 
 

Frees en Voegwerk

Frees en Voegwerk Het voegwerk beschermt het metselwerk. Ongeveer 25% van elk gemetseld oppervlak bestaat uit voegwerk, en voor de duurzaamheid van een gebouw is het voegwerk dus van wezenlijk belang. Total service beheerst alle voorkomende voegtechnieken zoals knip-/snijvoegen en borstelvoegen. Graag adviseren wij u over de juiste kleur en structuur die bij uw opdracht het beste tot z'n recht komt.Het voegwerk beschermt het metselwerk. Ongeveer 25% van elk gemetseld oppervlak bestaat uit voegwerk, en voor
de duurzaamheid van een gebouw is het voegwerk dus van wezenlijk belang. Total service beheerst alle voorkomende
voegtechnieken zoals knip-/snijvoegen en borstelvoegen. Graag adviseren wij u over de juiste kleur en structuur die
bij uw opdracht het beste tot z'n recht komt.

Het meest voorkomende voegwerk.
Voegwerk kan zonder bezwaar 5 mm. verdiept worden uitgevoerd mits de metselspecie zo diep wordt uitgekrabd dat de voegdiepte gelijk wordt aan de gemiddelde lintvoeg- en stootvoegdikte (vierkante doorsnede).

Meer dan 5 mm. verdiept voegwerk mag worden toegepast op voorwaarde dat de metselspecie tijdens het metselen wordt doorgestreken. Zie hiervoor KNB info 20. De voeg mag maximaal 15 mm. verdiept zijn.

Metselwerk met verdiept voegwerk moet strak aan de draad worden uitgevoerd omdat afwijkingen in de positie van de stenen, vooral bij strakke streng-persstenen, eerder zichtbaar zijn dan in metselwerk met voegwerk dat min of meer in één vlak ligt met de buitenkant van de stenen waardoor afwijkingen in de positie van de stenen minder onopvallend worden.Metselwerk met verdiept voegwerk moet strak aan de draad worden uitgevoerd omdat afwijkingen in de positie van de stenen, vooral bij strakke streng-persstenen, eerder zichtbaar zijn dan in metselwerk met voegwerk dat min of meer in één vlak ligt met de buitenkant van de stenen waardoor afwijkingen in de positie van de stenen minder onopvallend worden.