Wc Toilet Keukenafvooer verstopt

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

 
 
 

VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE onderhoud en renovaties op maat. Door het bij elkaar brengen van een groot aantal vakmensen uit diversen vakgebieden zoals Bijv: schilders, timmerlieden, metselaars, loodgieters, voegers, en gevelreinigers zijn wij in staat om elke klus groot of klein te klaren. Dat maaktVAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE tot een veelzijdige partner.VAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE onderhoud en renovaties op maat.

Door het bij elkaar brengen van een groot aantal vakmensen uit diversen vakgebieden zoals Bijv: schilders, timmerlieden, metselaars, loodgieters, voegers, en gevelreinigers zijn wij in staat om elke klus groot of klein te klaren. Dat maaktVAN ZWIETEN VASTGOED SERVICE tot een veelzijdige partner.

Met name verenigingen van eigenaren en woningbouw en beheerders van onroerend goed projecten maken gebruik van onze diensten. Het grote voordeel is dat zij door één partij alle voorkomende werkzaamheden kunnen laten uitvoeren. Door deze combinatie zijn wij in staat om de kosten tot een minimum te beperken.

Met name verenigingen van eigenaren en woningbouw en beheerders van onroerend goed projecten maken gebruik van onze diensten. Het grote voordeel is dat zij door één partij alle voorkomende werkzaamheden kunnen laten uitvoeren. Door deze combinatie zijn wij in staat om de kosten tot een minimum te beperken. Bij ons staat veilig werken hoog in het vaandel. Wij weken dan ook volgens VCA regelgeving. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat.Bij ons staat veilig werken hoog in het vaandel. Wij weken dan ook volgens VCA regelgeving. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat.