Wc Toilet Keukenafvooer verstopt

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

glashandel amsterdam

 
 
 

Glas in lood

Glas in lood Glas-in-lood of glas-in-koper geeft een vertrek een eigen sfeer. Het binnenvallende licht wordt subtiel gebroken en gekleurd, zodat je in die ruimte een speciale gloed en warmte beleeft. Onder invloed van de stand van de zon is deze kleuring elk moment van de dag anders. Onze glazeniers maken nieuwe glas-in-lood ramen volgens de oude ambachtelijk techniek. Elk paneel is een kunstwerk op zich, waarin de creativiteit en stijl van de opdrachtgever tot uiting komt, vrijwel elk ontwerp is mogelijk. Glas-in-lood of glas-in-koper geeft een vertrek een eigen sfeer. Het binnenvallende licht wordt subtiel gebroken en gekleurd, zodat je in die ruimte een speciale gloed en warmte beleeft. Onder invloed van de stand van de zon is deze kleuring elk moment van de dag anders.

Onze glazeniers maken nieuwe glas-in-lood ramen volgens de oude ambachtelijk techniek. Elk paneel is een kunstwerk op zich, waarin de creativiteit en stijl van de opdrachtgever tot uiting komt, vrijwel elk ontwerp is mogelijk. Oude ramen worden gerepareerd of gerestaureerd.

Een tijd lang is glas-in-lood uit de gratie geweest, mede door de behoefte om woningen en kantoren optimaal te isoleren. Tegenwoordig waardeert men de combinatie van authentieke materialen met vakmanschap steeds meer.

Het plaatsen van glas-in-lood in isolatieglas is een uitstekende manier om duurzaamheid en comfort te verenigen.